Snittar & bubbel

Titel: Snittar & bubbel
Författare: Lena Djuphammar
Betyg: 5 av 5
Förlag: Ordalaget Bokförlag
Utgiven: 2023
Format: Inbunden
Antal sidor: 113
ISBN: 9789174695571

En bok med inspirerande små goda rätter att inleda en fest med. Här finns 50 recept med allt från lyxiga snittar med löjrom till matiga pinchos, tilltugg serverade i glas och läskande drinkar med bubblor. Det finns även en snabbguide med fakta om mousserande viner.

Alla 50 recept är anpassade för hemmakockar och enkla att laga.

Egna reflektioner
Att laga hela middagar kan vara lite tråkigt tycker jag, speciellt till vardags. Men att fixa lite smårätter och snittar är mycket roligare.

Nu är det ju nyår om bara några dagar och jag har kikat lite extra i ”Snittar & bubbel”, en riktigt fin och inspirerande bok. Det är massor av enkla recept på både snittar, tilltugg, smårätter och pinchos utan en massa krångliga ingredienser. Dessutom får man lära sig mer om olika sorters bubbel och det finns även några goda drinkrecept.

Lena Djuphammar är utbildat fotograf och grafisk formgivare vilket inte minst märks på alla härliga och tilltalande bilder. Detta är som sagt en riktigt fin bok som passar perfekt till årets alla fester och är en perfekt gåva att ta med till värdparet, t.ex nu till nyår.

Sagt om boken
”Många festliga och lockande rätter som presenteras.” BTJ, Emma Gustafsson

Om författaren
LENA DJUPHAMMAR är matintresserad fotograf och grafisk formgivare. Hon står bakom en rad kokböcker, såsom de fem böckerna i serien StudentköketPotatis jordens guldBättre hälsa med bönorEnkelt, gott och grillat m. fl. Lena har även fotograferat och formgett boken Dukat.

Läs fler omdömen på bokbloggar.se

Boken finns att köpa hos bl.a.
Bokus
Adlibris
Akademibokhandeln