Fotboll är bäst

Titel: Fotboll är bäst
Författare: Kinga Andersson
Illustratör: Kinga Andersson
Betyg: 3 av 5
Läsålder: 6-9 år
Förlag: Kingas Lovely
Utgiven: 2022
Format: Inbunden
Antal sidor: 56
ISBN: 9789198542691

Tim och Neo är två killar som går på lågstadiet. Det de älskar mest av allt är att spela fotboll. Följ deras äventyr först här i den lättlästa boken skrivna med versaler och sen med gemener och mer text i nästa bok.

Egna reflektioner
Kort och kul är en serie lättlästa böcker som lockar till att knäcka läskoden. ”Fotboll är kul” är den sjätte boken i serien och med sina enkla illustrationer och korta meningar har Kinga Andersson skapat en perfekt bok till barnen när de ska lära sig läsa, Det finns även en bok i serien där man lär sig räkna från 0-10.

Läs fler omdömen på bokbloggar.se

Boken finns att köpa hos bl.a.
Bokus
Adlibris
Akademibokhandeln