Drömstigen

Titel: Drömstigen
Författare: Jenny Fagerlund
Betyg: 3 av 5
Förlag: Harper Collins
Utgiven: 2016
Format: Pocket
Antal sidor: 319
ISBN: 9789150922622

Journalisten Rebecka har minst sagt många bollar i luften. Arbetet på tidningen tar all hennes tid och energi samtidigt som familjen pockar på uppmärksamhet. Sugen på karriär men samtidigt full av skuldkänslor känns det som att hon aldrig riktigt räcker till.

När en gammal ungdomskärlek plötsligt dyker upp på jobbet och hennes man tröttnar på hennes ständiga svek hotas allt det hon har kämpat för. Samtidigt visar sig ett anonymt tips till tidningen få större betydelse för karriären än vad hon någonsin kunnat drömma om.

Drömstigen är en romantisk, pirrig och spännande roman om att stå upp för sig själv, följa sitt hjärta och våga tro på kärleken.

Egna reflektioner
Det händer inte ofta nuförtiden att jag läser böcker som är mer än två år gamla. Och det händer ännu mer sällan att jag köper egna böcker. Men i detta fallet kan jag kryssa i båda rutorna.

”Drömstigen” är en bra bok som verkligen har fångat problematiken som kan finnas i ett förhållande med småbarn där båda vill göra karriär. Det är stress, dåligt samvete, bråk med partnern, för lite tid med familjen och vänner osv. Jag kan tänka mig att många känner igen sig och för vissa kan det nog bli lite jobbig läsning.

Jenny Fagerlund har kommit att bli en av mina favoriter bland svenska feelgood-författare. Hennes böcker är alltid väldigt välskrivna, lättlästa, varma och mysiga och med det där stänket av svärta som ger en feelgood det där lilla extra. Därför var det extra kul att få läsa hennes första utgivna bok. Hon var bra redan från början men hennes författarskap har verkligen utvecklats och hon har blivit ännu bättre på att få intrigen att kännas verklig, som om det skulle kunna hända vem som helst.

Läs fler omdömen på bokbloggar.se

Boken finns att köpa hos bl.a.
Bokus
Adlibris
Akademibokhandeln