Ett omöjligt val

Titel: Ett omöjligt val
Författare: Sheila O´Flanagan
Betyg: 4 av 5
Förlag: LB Förlag
Utgiven: 2023
Format: Danskt band
Antal sidor: 442
ISBN: 9789177995784

Det har gått fem år sedan Edens man Andy gick bort i en tragisk arbetsolycka. Istället för tillsammans med honom, uppfostrar hon nu ensam deras dotter Lila. Dottern som Andy aldrig fick chansen att träffa. Till sin hjälp har hon hans stöttande mor och syster.

Så möter Eden Rafe. Rafe, som hon kände innan hon träffade Andy, innan Lila fanns, innan hennes liv vändes upp och ner. Rafe, som påminner henne om den hon brukade vara.

Eden vet bättre än någon annan att livet kan förändras på ett ögonblick. Nu står hon inför ett omöjligt val. Ett val som skulle kunna splittra en familj.

Egna reflektioner
Här har vi en riktigt härlig sommarbok, eller höstbok för all del. Eller varför inte läsa den vilken tid som helst på året, den är nog lika bra närsomhelst.

”Ett omöjligt val” är en väldigt charmig och fin berättelse. Den tar med mig som läsare genom livskriser och sorg, vänskap och förälskelser. Det är en känslosam berättelse som slog an på något hos mig, jag kände sympati med Eden och hennes livssituation och svåra val.

Det är en riktig sträckläsarbok, precis som Sheila O´Flanagans böcker brukar vara. Hon är väldigt bra på gestalta karaktärer och hittar alltid en perfekt mix av olika människor vilket skapar intressanta relationer och en spännande intrig.

Gillar du feelgood med lite svärta? Då är Sheila O´Flanagans böcker det perfekta valet.

Sagt om boken
”Inget feelgoodfan kommer att lägga ifrån sig denna roman besviken.” Anna Thurfjell, BTJ

Om författaren
SHEILA O’FLANAGAN är en av Irlands bäst säljande författare vars titlar ständigt ligger på de internationella topplistorna. Hon är känd för sina varma relationsromaner som älskas världen över. Ett omöjligt val är hennes sjätte bok på LB Förlag.

Läs fler omdömen på bokbloggar.se

Boken finns att köpa hos bl.a.
Bokus
Adlibris
Akademibokhandeln