Pinglan

Titel: Pinglan
Författare: Ann-Kristin Lundmark
Betyg: 🎈🎈🎈🎈🎈(5/5)
Läsålder: 3-6 år
Förlag: IDUS Förlag
Utgiven: 2019
Format: Inbunden
Antal sidor: 116
ISBN: 9789188964700

Jag har läst Pinglan. Den handlar om en flicka som heter Bella. I början av boken fyller Bella 5 år och då får hon en docka som Bella döper till Pinglan. När hon skulle sova så hörde hon någon prata. Hon tittade omkring sig, då tittade hon på gosedjuren och det var Pinglan som prata.

Pinglan och Bella skulle åka till Bellas sommarstuga och där träffade hon en tant som heter Lily. Hon hade också en Pinglan när hon var liten.

Så här skriver Julia, 7 år, om boken Pinglan. Hon har läst själv tillsammans med sina föräldrar. Både Julia och hennes föräldrar tycker mycket om boken och alla fina bilder. Den funkar bra både som högläsning för de lite yngre barnet, eller att läsa själv om barnet är lite äldre.

Boken finns att köpa hos bl.a.
IDUS Förlag
Bokus
Adlibris
Akademibokhandeln