Tiger Lily, tidig vårblomning

Titel: Tiger Lily, tidig vårbloming
Författare: Iren Rinmad
Betyg: 🎈🎈🎈(3/5)
Förlag: Visto Förlag
Utgiven: 2018
Format: Inbunden
Antal sidor: 148
ISBN: 9789188769022

Möt TigerLily och låt dig inspireras av en energifylld tid i New York. Staden som sätter den unga kvinnans kropp i kontakt med hennes gamla själ. Staden som aldrig sover börjar väcka henne från dröm till vakenhet, från arrogans till medveten närvaro. Detta blir början på slutet av allt hon trott var sant. En yttre dynamisk historia som ofta pekar dig inåt. Bjuder dig in bakom kulissen, bortom historien till essensen inuti där den tagit form.

En bok fylld av visdom, insikter och humor. En bok som är skriven för att upplevas inte bara med sinnet, utan även med själen/hjärtat.

Egna reflektioner
Detta är en djup bok som väcker känslor av alla de slag. Genom de korta, snabba meningarna känner jag stressen och ytligheten när TigerLily är på sitt jobb. Att allt handlar om att passa in, spela ett spel och gå på rätt fester. Men jag känner även lugnet i meningarna när hon är på Island, när hon kan vara sig själv och bara krypa ihop i mammas famn. Jag gillar budskapet om stillhet och inre glädje. Jag tror fler människor skulle behöva stanna upp och reflektera över vad som är viktigt i livet.

Boken finns att köpa hos bl.a.
Visto Förlag
Bokus
Adlibris
Akademibokhandeln