Hettan i december

Titel: hettan i december
Författare: Alva Sannemark
Betyg: 🎈🎈🎈🎈 (4/5)
Förlag:  Bonnier Bookery
Utgiven: 2020
Format: Ljudbok
Uppläsare: Ester Karlsson
ISBN: 9789179010584

Omvälvande erotiskt triangeldrama om frihet, sex och passion. Den bisexuella Sanna lever livet fullt ut och tänker inte låta sig hindras av kärlek. David är medelklasshipstern som borde veta bättre än att låta sig förföras av någon som hon. Tv-producenten Helena har länge låtit jobb gå före relationer. Under ett par intensiva vintermånader börjar alla tre ifrågasätta sina liv. Sannas heta sexlekar är som en drog, ett beroende som eskalerar och får världar att kantra. Frågan är vart begäret och passionen kommer att leda dem? ”Hettan i december” är en beroendeframkallande berättelse om ett ångande ménage a trois.

Egna reflektioner
Wow, vilken bok! När man lyssnar på den är det många tankar som rör sig i huvudet. Förbjudna tankar, sådana som man inte pratar om men som många säkert tänker. Men kanske är det så att vi skulle må bra av att leva lite mer som Sanna, att våga släppa loss sina innersta och mest förbjudna tankar, att våga ge sig hän?

Boken innehåller väldigt många sexscener men det är väl så det ska vara i en erotisk novell. Trots att de är väldigt detaljerade tycker jag ändå att de beskrivs på ett fint och vackert sätt. Det är aldrig något våld med utan allt sker i samförstånd, vilket jag tycker känns extra bra. Likaså är språket bra och inte särskilt vulgärt, tja kanske ibland när upphetsningen är som starkast men det gör inget. Så vill du lyssna på en bok med en bra story och en hel del sex så är detta det rätta valet för dig.

Boken finns att köpa hos bl.a.
Bokus
Adlibris