Bli ekonomisk och börja spara

Titel: Bli ekonomisk och börja spara
Författare: Neha Grundström
Betyg: 🎈🎈🎈 (3/5)
Förlag: Neha Grundström
Utgiven: 2019
Format: Häftad
Antal sidor: 86
ISBN: 9789163992124

”Alla unga borde läsa den här boken för att få vägledning i livet.”

Du måste inte tjäna mycket pengar för att ha bra ekonomi eller kunna spara pengar. I boken får du läsa om hur du med små medel kan få bättre privatekonomi och hur du kan spara i olika åldrar för att nå dina ekonomiska mål.

Förutom tips på hur du kan få ner kostnader och börja spara kan du också läsa om vad du ska tänka på vid t ex bostadsköp eller när du ska skriva avtal.

Tipsen är inte skrivna av professionella ekonomer eller psykologer utan är tagna ur verkligheten. Författaren delar med sig av sina egna erfarenheter i olika situationer och hur tankegångarna går inför ekonomiska beslut.

Bli ekonomisk & börja spara är en bok om privatekonomi som vill få människor att tänka mer ekonomiskt och långsiktigt, och förstå vikten av att lite är bättre än inget.

Vill du bli ekonomisk och börja spara är det här boken för dig.

Egna reflektioner
Detta är helt klart en bok som många borde läsa och ta till sig. Här är väldigt många bra råd och tips på saker som jag aldrig har tänkt på. Små enkla saker som gör att man kan spara mycket pengar på ett år. Hur du på ett enkelt sätt kan få ner räntan på dina lån. Hur du kan sätta upp sparmål, både på kort- och lång sikt. Hur du kan tänka vid bostadsköp m.m. Det finns många tydliga och lättförståeliga exempel och i slutet av boken finns det även en ordlista som hjälper dig att förstå.

Boken finns att köpa hos bl.a.
Neha Grundström
Bokus
Adlibris
Akademibokhandeln