Vägen vi måste gå

Titel: Familjen Winther – Vägen vi måste gå
Författare: Katrine Wessel
Betyg: 5 av 5
Förlag: Bokförlaget Polaris
Utgiven: 2023
Format: Inbunden
Antal sidor: 252
ISBN: 9789189716193

Babette och Christian Winther återvände till Trondheim för att skapa sig ett nytt liv i sin forna hemstad men det förflutna kastar långa skuggor. Förlusten av deras son har skapat ett avstånd mellan makarna som blir allt svårare att överbrygga, och Christian hyser fortfarande mycket förbittring och ilska mot sin far. Kan de hitta tillbaka till varandra och till sin plats i familjen?

Vägen vi måste gå är den elfte boken i Katrine Wessels populära serie om Wintherdynastins drömmar, ambitioner och förhoppningar på tröskeln till 1900-talet och in i det spirande nya århundradet.

Egna reflektioner
Som jag älskar att läsa om Familjen Winther! De är helt klart en av mina favoritfamiljer.

”Vägen vi måste gå” är den elfte boken om Karl och Cilla Winther och deras stora familj. Trots antalet böcker är det fortfarande en spännande, härlig och fängslande serie med drama och intriger, kärlek och glädjeämnen. En sak som gör serien så bra är de mångfasetterade karaktärerna, ibland tar de mycket plats och ibland lite mindre och efterhand som man lär känna dem ändrar man lätt uppfattning om dem.

Jag måste säga att jag beundrar Katrine Wessel som hela tiden kommer på nya utmaningar för familjen utan att för den skull tumma på kvalitén. Jag har sagt det innan och jag säger det igen, detta är en riktigt välskriven serie och det är med blandade känslor som jag ser fram emot den tolfte (och sista?) delen. Hur ska hon knyta ihop säcken och blir det ett fullständigt slut eller lämnas det någon lite öppning för en fortsättning? Jag hoppas givetvis på det sista för jag vill verkligen inte sluta besöka Winthers värld.

Läs fler omdömen på bokbloggar.se

Boken finns att köpa hos bl.a.
Bokus
Adlibris
Akademibokhandeln