Tittut Lejonet

Titel: Tittut Lejonet
Författare: Camilla Reid
Illustratör: Ingela P Arrhenius
Betyg: 5 av 5
Läsålder: 0-3 år
Förlag: Ordalagat Bokförlag
Utgiven: 2023
Format: Kartonnage
Antal sidor: 10
ISBN: 9789174695274

Tittut lejonet!

Och vilka fler? En underbar bok för de minsta. Dra ut flikarna och se vad de olika djuren har för sig. Se hur giraffen mumsar i sig trädens blad och hur den lilla apa busar. Och vad gör elefantungen? Härliga pop ups och slides. Längst bak i boken finns en spegel där barnet kan säga tittut till sig själv vilken överraskning! En boardbok som tål ivriga händer, fylld med tydliga grafiska illustrationer.

Fler böcker i Tittut-serien:
Tittut Älskling
Tittut Bebisen
Tittut Månen
Tittut Kon
Tittut Äpplet
Tittut Huset
Tittut Solen
Tittut Kycklingen

Egna reflektioner
Men oj vilken härlig bok! Med alla slides upp och ner händer det något nytt på varje sida. ”Tittut Lejonet” har tjocka blad som tål att användas och det är spännande att se vad som tittar fram när man rör på flärpen. Camilla Reid och Ingela P Arrhenius har verkligen gjort en bok som är lätt att älska. Lilla Lovelia blev tokförtjust.

Sagt om illustratören
INGELA P ARRHENIUS är illustratör men skapar också saker för hemmet och barnkammaren. Hon älskar att rita ansikten och, för skojs skull, måla figurer på det honlämnar till återvinning. Det var dessa figurer som gav upphov till den härTittut-serien! Hon bor i Stockholm. Hennes böcker nominerades till the BritishBook Design and Production Award 2021.

Läs fler omdömen på bokbloggar.se

Boken finns att köpa hos bl.a.
Bokus
Adlibris
Akademibokhandeln