Lindas lättbakade favoriter

Titel: Lindas lättbakade favoriter
Författare: Linda Andersson
Betyg: 5 av 5
Förlag: Bokförlaget Semic
Utgiven: 2022
Format: Inbunden
Antal sidor: 112
ISBN: 9789155271190

Kladdkaka med kolasnittbotten, hallonpaj, chokladfudgetårta, citronkärleksmumskaka, smörbullar, långpannefrallor och polarkakor … Det finns så mycket gott att bjuda på till fikat! I sin sjunde bok har Linda Andersson samlat sina lättbakade favoritrecept från bloggen. Bjud in vännerna och njut av lyxiga havrebollar, sockrade muffins och vit kladdkaketårta. Eller varför inte starta morgonen med fluffiga frukostfrallor? Kakor, bullar och matbröd är alltid som godast hembakat!

Lindas bakskola är en av Sveriges populäraste bakbloggar där pedagogiska steg-för-steg-bilder gör det enkelt även för nybörjaren att baka – en pålitlig bakbok för alla!

Egna reflektioner
Finns det något bättre än hembakade bullar och bröd? Jo, det finns det såklart men håll med om att det är svårslaget.

”Lindas lättbakade favoriter” är precis vad det låter som, en bok med kakor, bullar och matbröd som är så enkla att göra att det är svårt att låta bli. Det är en bra mix av olika typer av bakverk, allt från enkla vardagsfrallor till bakverk som ser avancerade ut, men är lätta att lyckas med.

Linda Andersson, som är kvinnan bakom Lindas bakskola, har gjort en pedagogisk bok med fina bilder och tydliga och enkla recept. Det finns även några sidor med generella tips, tips för småkakor, bröd och bullar samt en felsökningsguide för bröd och bullar.

Detta är den sjunde boken och jag tycker absolut att den håller samma höga klass som de tidigare, som för övrigt står hemma i min bokhylla.

Läs fler omdömen på bokbloggar.se

Boken finns att köpa hos bl.a.
Bokus
Adlibris
Akademibokhandeln