Evvie Drake börjar om

Titel: Evvie Drake börjar om
Författare: Linda Holmes
Betyg: 🎈🎈🎈🎈 (4/5)
Förlag:  Lavender Lit
Utgiven: 2020
Format: Inbunden
Antal sidor: 322
ISBN: 9789187879654

I en sömnig kuststad i Maine bor den unga nyblivna änkan Evvie Drake ensam i sitt smärtsamt tomma, stora hus. Det har gått ett år sedan hennes make Tim dog i en bilolycka och Evvie lämnar knappt huset. Alla i staden tror att det är sorgen som får henne att stanna hemma och Evvie avslöjar inte sanningen, inte ens för sin bästa vän Andy.

Samtidigt i New York kämpar Dean Tenney, tidigare professionell basebollspelare och Andys barndomsvän, med varje idrottares värsta mardröm: han kan inte längre leverera på planen och han vet inte varför. Så när en mediestorm blåser upp och Andy erbjuder Dean att komma till Maine, verkar det som den perfekta tillflyktsorten.

När Dean flyttar in i en lägenhet i Evvies hus ingår de en pakt: Dean frågar inte om Evvies man och Evvie frågar inte om Deans bekymmer. Regler har dock den lustiga benägenheten att brytas, och det som började som en oväntad vänskap övergår snart i något mer. Men för att gå vidare måste de båda göra upp med sitt förflutna och avslöja hemligheterna de burit på så länge.

Egna reflektioner
Detta är en varm och mysig bok och jag vill bara krypa in och umgås med både Evvie och Dean. Allt känns så vanligt och äkta att det skulle kunna hända hemma hos vem som helst. En underbar feelgood helt enkelt. Jag ville inte att den skulle ta slut.