Mina drömmars värde

Titel: Mina drömmars värde
Författare: Yvonne Ehn
Betyg: 🎈🎈🎈🎈 (4/5)
Förlag:  Word Audio Publishing
Utgiven: 2019
Format: Ljudbok
Uppläsare: Lisa Ahnlund
ISBN:   9789178293346

Olivia har tröttnat på sitt enformiga jobb och livet som singel i storstan. Hon bestämmer sig för att bryta upp och slumpen gör att hon hamnar i den lilla idylliska orten Tranköping. Där anpassar hon sig snabbt till det lugna tempot och tycker att livet känns underbart. Hon får nya vänner och grannen, tant Atti, blir som en extramormor för henne. Under en utekväll träffar hon den charmige Jonas och under några veckor är tillvaron helt perfekt. Men så gör Olivia sitt livs misstag – hur ska hon någonsin kunna ställa allt till rätta igen?

Egna reflektioner
Vid några tillfällen i livet har jag försökt att lyssna på ljudböcker utan att lyckas, mina tankar har alltid seglat iväg bort och jag har tappat fokus på boken. Men så var det inte nu. Med denna bok tappade jag istället fokus på omvärlden, vilket kan vara skönt ibland. Det tog ett tag innan jag vande mig vid Lisa Ahnlunds röst, men sen formligen älskade jag den och blev även sugen på att lyssna på fler böcker.

Boken är en härlig blandning av kärlek, svek och drama, precis som en bra feel-good ska vara. Och tant Atti, denna underbara person, jag önskar att det fanns fler som hon i världen. En härlig debut och jag ser fram emot nästa bok.

Stort tack till Yvonne Ehn och Word Audio Publishing för recensionsexemplar.