Lindas baka i långpanna

Titel: Lindas baka i långpanna
Författare: Linda Andersson
Betyg: 5 av 5
Förlag: Bokförlaget Semic
Utgiven: 2021
Format: Inbunden
Antal sidor: 112
ISBN: 9789155269449

Baka och njut av Lindas favoritrecept för långpanna!
Att baka i långpanna är smidigt, enkelt och det räcker till många. Den rektangulära formen passar lika bra för mjuka kakor som småkakor, bullar, pajer, tårtor och matbröd. I sin sjätte bok bjuder Linda Andersson på över 50 recept som alla kan baka. Bjud på falska wienerbröd, citronkärleksmums, fudge brownies, supersaftig banankaka, bärpaj, morotskaka med frosting, kanelgömma och himmelsk gräddtårta.

Eller varför inte baka fluffigt brytbröd till buffén? Sedan ställer du fram formen och låter gästerna ta för sig så mycket de vill. Blir det något över är det bara att frysa in!

Lindas bakskola är en av Sveriges populäraste bakbloggar där pedagogiska steg-för-steg-bilder gör det enkelt för alla att baka. I den här boken har Linda samlat sina bästa recept för långpannan – lättbakat och gott för alla tillfällen.

Egna reflektioner
Både jag och min dotter gillar att baka och har en hel del i bekantskapskretsen som gillar att äta. Så det är med stor glädje som vi bakar oss igenom boken.

”Baka i långpanna” är full av enkla och pedagogiska recept med ”vanliga” ingredienser som man oftast har hemma redan. Bilderna är väldigt tilltalande och helst vill man baka allt på en gång.

Detta är Linda Anderssons sjätte bakbok, jag har alla stående hemma i hyllan och de är välanvända. Det jag främst gillar med hennes böcker är att recepten är så lätta att följa och resultatet blir så bra. Det är ofta traditionella bakverk i grunden som hon sen piffar till lite extra.

De sex böckerna har bra variation och täcker alla mina behov och önskemål när det gäller bakning.

Boken finns att köpa hos bl.a.
Bokus
Adlibris
Akademibokhandeln