Källäng – Lyckosmed

Titel: Källäng – Lyckosmed
Författare: Eva-Maria Gelotte
Betyg: 4 av 5
Förlag: Boknöje
Utgiven: 2018
Format: Inbunden
Antal sidor: 227
ISBN: 9789177131625

Tre spårlöst försvunna flickor skakar om invånarna i den lilla västgötska byn Mullum. Ett massivt sökande inleds, där alla går man ur huse. Kan Lisas förmågor vara till hjälp? När den stilige och intet ont anande Stig närmar sig Lisa ställs hennes och Eriks relation på sin spets. Är det deras framtid hon ser i sina syner? Och ska frågetecknen kring Lisas bakgrund äntligen rätas ut? Lyckosmed är den tredje och sista boken i serien Källäng.

Egna reflektioner
Alltså, serien om Lisa på Källäng blir bara bättre och bättre. Det kommer in nya karaktärer som gör att vardagslivet med ens blir mer spännande. Och för att inte tala om Lisas syner, man vet aldrig riktigt vart de leder.

Detta är en riktig bladvändare som jag har svårt att lägga ifrån mig. Eva-Maria Gelotte har ett sätt att skriva som gör att jag glömmer tid och rum. Boken är lättläst och liksom de två tidigare böckerna avslutas även denna med en cliffhanger som heter duga.

Boken finns att köpa hos bl.a.
Boknöje
Bokus (ljudbok)
Adlibris (ljudbok)