Källäng – Livsdröm

Titel: Källäng – Livsdröm
Författare: Eva-Maria Gelotte
Betyg: 4 av 5
Förlag: Boknöje
Utgiven: 2017
Format: Inbunden
Antal sidor: 223
ISBN: 9789177131618

I den västgötska byn Mullum, mitt i vardagslunken, skapas livsdrömmar och förälskelser spirar. Runt Lisa och Erik på gården Källäng flätas händelser och livsöden samman till ett nät där maskorna bara blir fler och tätare. Lisas bakgrund visar sig vara mer annorlunda och invecklad än hon trott, men kommer det att påverka livet på Källäng? Livsdröm är den andra boken i serien Källäng.

Egna reflektioner
Jag tyckte mycket om den första boken och del två är precis lika bra.

Karaktärerna växer efterhand som jag lär känna dem och jag mer eller mindre sträckläser boken.

Jag gillar Eva-Maria Gelottes sätt att fånga in lösa trådar och väva ihop till en oviss historia med rejäla cliffhangers. Detta är definitivt en serie som växer.

Boken finns att köpa hos bl.a.
Boknöje
Bokus (ljudbok)
Adlibris (ljudbok)