Dead & Alive

Titel: Dead & Alive
Författare: Sara Olsson
Uppläsare: Alexia Bergström och Mitcho Batalov
Betyg: 🎈🎈🎈(3/5)
Förlag: Ordlust Förlag
Utgiven: 2020
Format: Ljudbok
ISBN: 9789151923161

DEAD & ALIVE är en reseskildring genom lustens värld. En Short Cuts, en mörkare variant av Love Actually. Glimtar av många människors öden vävs samman i en berättelse med starkt erotiska underströmmar.

Grinda jobbar med sina förutfattade meningar medan hon försöker förstå varför hon hittills bara lyckats förälska sig i en enda människa. Hon vet så väl att kärleken är mycket vidare än så. Seth är en blind voyeur som funnit ett sätt att leva ut sin preferens.

Egna referenser
Är du beredd på en reseskildring genom lustens värld? Beredd på perspektivskiften och beredd på att tänka om varje gång en förutfattad mening dyker upp?

Då är DEAD & ALIVE boken som väcker dina sinnen. Du möter den blinde voyeuren Seth som på sitt eget sätt lever ut sina preferenser tillsammans med den blyga exhibitionisten Minna. Du möter begravningsentreprenören DEAD som har en särskild hobby: att arbeta som eskort. Du möter Maria som sliter sig fri från sin plågoande. Du möter även den poly amorösa Grinda som undrar varför hon bara lyckats förälska sig i sin sambo Lina.

Så här skriver förlaget själva på sitt Instagram och jag tycker det är en så bra beskrivning så jag ”lånar” den helt enkelt. Storyn är bra, det är många intressanta karaktärer som väcker både tankar och frågor hos mig. Tankar och frågor om livet, om att bara leva eller leva med kvalitet. Sara Olsson förmåga att bygga upp händelserna, tillsammans med Alexia Bergström och Mitcho Batalovs underbara röster, gör att man sugs in mitt i händelsernas centrum.

Boken finns att köpa hos bl.a.
Bokus
Adlibris
Akademibokhandeln