Kropp saknas

Titel: Kropp saknas
Författare: Sara Önnebo
Uppläsare: Malin Molin och Lisa Ahnlund
Betyg: 🎈🎈🎈🎈 (4/5)
Förlag: Word Audio Publishing
Utgiven: 2020
Format: Ljudbok
ISBN: 9789178299706

Var går gränsen mellan kärlek och hat?

Det enda Adelina vet om Laura är att hon använder Elisabeth Arden 5th Avenue, är yogainstruktör och att hon är orsaken till hennes kraschade äktenskap. Det enda Laura vet om Adelina är att hon är vältränad, extremt hemlighetsfull och har en olycksbådande aura.

Trots att de har väldigt lite gemensamt uppstår en trevande vänskap mellan de båda kvinnorna. Men en av dem är inte den hon utger sig för att vara. En av dem är ute efter hämnd.

Egna reflektioner
Tvärtemot många andra så lyssnar jag inte på ljudböcker när jag är ute och går, utan det brukar bli när jag stryker makens skjortor. Så när jag hittar en bok som verkligen nästlar sig in i mitt huvud, ja då riktigt längtar jag efter att få ställa mig vid strykbrädan.

Jag tycker mycket om den här typen av psykologiska thrillers, de liksom kryper under skinnet på dig, in i ditt huvud. Sara Önnebo lotsar oss skickligt mellan kobbar och skär och så fort man tror sig ana något vid horisonten så girar hon tvärt och man har ingen aning åt vilket håll vi är på väg.

Både person- och miljöbeskrivningarna får med beröm godkänt. Likaså de båda uppläsarna, Malin Molin och Lisa Ahnlund, de är verkligen mycket bra. Jag tror absolut att det är en stor fördel att de är två. Så, summa summarum, ge mig mer av Sara Önnebo.

Boken finns att köpa hos bl.a.
Bokus
Adlibris