Vilse på Nya Zeeland

Titel: Vilse på Nya Zeeland
Författare: Caroline Twamley och Josefine Jansson
Betyg: 🎈🎈(2/5)
Förlag: LB Förlag
Utgiven: 2019
Format: Inbunden
Antal sidor: 103
ISBN: 9789178850570

De två systrarna Jenny och Sofia ska åka till Nya Zeeland där de ska åka runt i 4 månader. Men först blir det en tur till Borneo följt av några dagar i Sydney. På hemvägen stannar de till några dagar på Rarotonga, Cook Island och Los Angeles.

Boken är skriven i dagboksform och är väldigt lättläst. Systrarna berättar om alla de utmaningar och äventyr de får vara med om tillsammans med sina nya vänner.

Egna reflektioner
Jag vet att många tycker väldigt mycket om boken, men jag upplevde den mest som seg och utan någon direkt handling. Det var bra med en karta i början av boken men tyvärr så var inte alla de platser de besökte utmärkta. Jag har ju inte varit på Nya Zeeland, men har man det, eller planerar att åka dit, så har man antagligen mycket mer behållning av boken.

Boken finns att köpa hos bl.a.
Visto Förlag
Bokus
Adlibris
Akademibokhandeln