Två hjärtans karameller

Titel: Två hjärtans karameller
Författare: Sofia Fritzson
Betyg: 🎈🎈🎈🎈🎈(5/5)
Förlag: Lavender Lit
Utgiven: 2019
Format: Inbunden
Antal sidor: 236
ISBN: 9789187879623

När Ellinors far dör upptäcker hon och systrarna att han har investerat i ett företag som ligger på randen till konkurs. Motvilligt åker Ellinor till den lilla orten Kullaby där den olönsamma firman Karlssons Konfektyr ligger.

Micke trivs med tystnaden och lugnet i sitt ensliga hus i skogen. Där lagar han sin fudge och snickrar sina fågelholkar. Han står inför årets mest hektiska period, med långa arbetsdagar och slitsamma julmarknader och har inga planer på förändring. När Ellinor sveper in i hans liv är attraktionen mellan dem omedelbar. Men Ellinors krav är skoningslösa: öka lönsamheten eller lägg ner. Och plötsligt är det inte bara ett företag som står på spel utan även två hjärtan.

Två hjärtans karameller är en mysig och romantisk roman om stolthet, familjeband och förföriskt god fudge.

Egna reflektioner
Wow vilken härligt, julig feelgood, en sån som man bara vill sträckläsa utan att den tar slut.

Detta är den första boken jag läser av Sofia Fritzon, men definitivt inte den sista. Man sugs in i handlingen direkt och tack vare hennes målande beskrivningar kan man enkelt se allt framför sig. Och detta gäller även de kärleksfulla delarna av boken, det märks att hon är van att skriva om det.

Boken finns att köpa hos bl.a.
Bokus
Adlibris
Akademibokhandeln