Kom i min famn

Titel: Kom i min famn
Författare: Caroline Eriksson
Betyg: 🎈🎈🎈🎈 (4/5)
Förlag: Harper Collins förlag
Utgiven: 2019
Format: Inbunden
Antal sidor: 343
ISBN:  9789150947076

Thomas är en gift man med en fyraårig dotter. Han sätter familjen främst och försöker vara en god människa. En dag får han ett sms från ett okänt nummer, en enda mening ”Din fru vet inget om mig, eller hur?” Detta blir början på en rad händelser. Samtidigt hyrs samtalsterapeuten Simone in som organisationskonsult på företaget där Thomas arbetar och hon vinner hans förtroende. Men trots hennes stöd drivs Thomas obönhörligen mot katastrofens brant.

Detta är den första delen på en ny serie om samtalsterapeuten Simone Boman. Vi får följa henne in i olika mörka mellanmänskliga dramer, samtidigt som hon brottas med sina egna demoner. Det är en serie psykologiska drama med familjerelationer i centrum.

Författaren har bra flyt i texten och man kommer snabbt in i handlingen. Boken är lite som en skräckfilm där musiken låter dig förstå att något är på gång men du vet inte när eller med vem, boken håller dig på sträckbänken. Jag gillar uppdelningen med att vartannat kapitel handlar om Thomas och vartannat om Simone, på så vis vill man alltid läsa lite till, vill ha en fortsättning på den personen man läser om just nu.

Superstort tack till @harpercollins och @carolineerikssonwriter för oväntat recensionsexemplar. 🤗🙏😍