Frusen fjäril

Titel: Frusen fjäril
Författare: Sylvia Day
Betyg: 3 av 5
Förlag: Bookmark Förlag
Utgiven: 2020
Format: Inbunden
Antal sidor: 193
ISBN: 9789189007826

Författaren bakom Crossfire-serien är tillbaka med en passionerad och varm kärlekshistoria

Teagan är äntligen tillfreds med livet. Hon har ett jobb hon älskar, flera nära vänner och ett vackert hem som hon renoverat från golv till tak. Men framförallt har hon kommit till ro med det förflutna och gått vidare.

Då flyttar Garreth Frost in i huset på andra sidan gatan. Garreth är som en rasande naturkraft som vänder upp-och-ned på allt som Teagan äntligen fått ordning på. Men det hon har svårast att värja sig mot är att han är sårad och att hon känner igen sig i hans känslor.

Egna reflektioner
Hur vacker är inte denna bok? Den verkligen skriker ”Läs mig!” Så det gjorde jag. Och det gick undan. Boken är väldigt lättläst med ett språk som flyter och en handling som innehåller kärlek och heta möten men även sorg och psykisk ohälsa.

Sylvia Day är bra på att beskriva och förmedla känslor. Hon spänner över hela registret, allt från djupa och mörka till de sensuella och erotiska. För ja, boken innehåller en del sexscener. Kanske lite väl stereotypa där den stora, starka och välutrustade sexguden får den lilla, späda kvinnan att översköljas av orgasmer, men på något sätt är det ändå vackert gestaltat.

Vill du ha en stunds tidsfördriv med en mysig bok som har ett oväntat slut, ja då är detta helt rätt val.

Om boken
FRUSEN FJÄRIL är Sylvia Day när hon är som bäst. Det är en oväntad berättelse om kärlek, förlust och den oemotståndliga passionen som övervinner allt. En bok att älska från första sidan till det överraskande slutet.

Om författaren
SYLVIA DAY har skrivit mer än 20 bästsäljande romaner. Hon har legat på New York Times-bästsäljarlista och är en av världens mest lästa författare. Hennes böcker är publicerade i mer än 40 länder och hon har mottagit över tio litterära utmärkelser. Frusen fjäril planeras att blir tv-serie och har redan sålts till mer än 15 länder.


Sagt om boken
Alla som älskade Crossfire-serien kommer att njuta Library Journal

En passionerad och intensiv kärleksroman. In Touch Weekly

Väl värd väntan! Life & Style Magazine

En passionerad bladvändare. Star Magazine

Omöjlig att lägga ifrån sig! OK! Magazine

Boken finns att köpa hos bl.a.
Bokus
Adlibris
Akademibokhandeln