Minnenas sång

Titel: Minnenas sång
Författare: Bijan Farhanei och Marita Karlsson
Betyg: 🎈🎈🎈(3/5)
Förlag: Lange Forlag
Utgiven: 2018
Format: Häftad
Antal sidor: 95
ISBN: 9789188105196

Ibland händer saker av en ren slump. Som t.ex. ett möte mellan två helt okända människor under en oväntad händelse.

Så var det för Jan och Ann-Marie. Deras möte skulle innebära några korta men intensiva dagar, med långa och djupa samtal kring filosofiska frågor om livet, kärleken, meningen med att existera och att söka svar på vart man ska gå när man är vilsen. Under dessa dagar växer en enorm stark kärlek mellan dem och de båda inser äntligen vad som är bäst för var och en av dem. Vågar de gå dit de önskar och behöver? Och vilka konsekvenser skulle detta val innebära för dem och andra?

Egna reflektioner
Detta är en bok som får mig att stanna upp och fundera. Det är djupa frågor om livet, hur vi lever det och varför. Jag gillar att man får se saker från både Jans och Ann-Maries synvinkel, det känns mer som om jag är en del i deras diskussioner då. Boken har ett väldigt vackert språk och målande miljöbeskrivningar och författarna är bra på att bygga upp en spänning gällande deras beslut.

Boken finns att köpa hos bl.a.
Lange Webshop
Bokus
Adlibris
Akademibokhandeln