Mitt zulunamn är Ingelosi

Titel: Mitt zulunamn är Ingelosi
Författare: Annica Westman
Betyg: 🎈🎈🎈(3/5)
Förlag: Lassbo Förlag
Utgiven: 2020
Format: Inbunden
Antal sidor: 206
ISBN: 9789198598100

Insikten drabbar henne som ett knytnävsslag i magen. Förtvivlad inser hon att hon inte kan blunda längre. Hon måste våga ta steget att lämna, trots att hon kommer att splittra familjen. Känslan av svek, skuld och skam är monumental.

Så börjar resan med att hitta tillbaka till sig själv och forma ett nytt liv. Aldrig i sin vildaste fantasi hade hon kunnat ana vad som väntade – magiskt stark kärlek, bottenlös sorg och livsavgörande vändpunkter.

Resan till Sydafrika förändrar hennes liv för alltid och en ny fantastisk värld öppnar sig.

Egna reflektioner
Jag har alltid varit intresserad av människor och olika kulturer. Så när jag fick frågan om jag ville läsa boken så tvekade jag inte en sekund.

Annica Westman har ett behagligt sätt att skriva. Boken är lättläst med korta kapitel i dagboksform. Men trots detta är det en jobbig bok att läsa. Hon skriver väldigt ärligt om den brutala miljön som många barn och ungdomar växer upp i. Som kontrast till allt det jobbiga får vi även läsa fantastiska intervjuer med eldsjälar inom Bobbi Bear, så varma och kärleksfulla. Boken är en väldigt viktig ögonöppnare inom ett ämne som behöver mer uppmärksamhet.

Om boken
”Mitt zulunamn är Ingelosi” är en självbiografisk roman om tillit, mod och om att hitta hem i hjärtat.

För varje såld bok går 20 kronor till Insamlingsstiftelsen Bobbi Bear Sweden.

Om författaren
Annica Westman är född och uppvuxen i hjärtat av Dalsland. Efter 25 år som förskollärare och specialpedagog, driver hon idag I CAN By Annica, där hon hjälper människor att utvecklas och våga tro på sin egen förmåga. 2018 startade hon Insamlingsstiftelsen Bobbi Bear Sweden för att hjälpa sexuellt utnyttjade barn i Sydafrika.

Boken finns att köpa hos bl.a.
Annica Westman
Lassbo Förlag
Bokus
Adlibris
Akademibokhandeln